Arculat és design

Kreatív tervezés, arculatfrissítés, megvalósítás

Az arculat egy márka felismerhetőségének, magának a brandnek az alapját képezi. Hiszen a logóval, az emblémával könnyen azonosíthatják Ügyfeleink, Partnereink a vállalkozásunkat. Az ehhez designban illeszkedő, látványos és izléses névjegykártyával pedig erősíthetjük a pozitív első benyomást!
Logótervezés

A logótervezés során az előzetesen gyűjtött információk alapján megtervezzük a márkájához illő logót.

A tervezést követően prezentáljuk a koncepciót, ezt követően pedig 3 módosítási lehetőséget biztosítunk, hiszen célunk, hogy tökéletesen tudjon azonosulni az új emblémával, arculatával.

A végleges verzió elkészülését követően a forrásfájlokat és a magas minőségű képeket is átadjuk, melyet könnyen tud használni a későbbiekben.

Logó frissítése

Amennyiben már van meglévő logója, de régi és frissítené, esetleg nem elégedett, abban az esetben is tudunk segíteni! A meglévő alapok mentén gondoljuk újra az emblémát.

A koncepció bemutatása után természetesen ebben az esetben is lehetőség van 3 alkalommal módosítást kérni.

A felfrissült logó elkészülését követően a forrásfájlokat is átadjuk a magas minőségű képek mellé, így könnyen tudja majd bármilyen célra felhasználni új logóját.

Névjegykártya tervezés

Egy jó névjegykártyának alkalmazkodnia kell az arculathoz, hiszen annak egy igen fontos eleme, ráadásul nem árt, hogyha vizuálisan egyedi és ötletes.

Szolgáltatásunk keretében megtervezzük Önnek névjegykártyáját, a tervhez pedig 3 módosítási lehetőséget biztosítunk. Az Önnek tetsző, végleges névjegykártyát pedig elkészítjük összes munkatársának a nevére is!

Természetesen a design-t átadjuk szerkeszthető formátumban is a magas minőségű, nyomdakész exportok mellett.

További információkért és ajánlatkérésért kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a gombra kattintva vagy a megadott elérhetőségeink egyikén. Készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában!