Rólunk

A Monogrammáról

A Monogramma Advertising Agency 2003. óta működik. Ezalatt az idő alatt folyamatosan fejlődött és többször átalakult. Célunk azonban mit sem változott: teljeskörű szolgáltatásainkkal segíteni meglévő és új Ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében, vevőkörük bővítésében, sőt, akár a nemzetközi piacra való kijutásban is.

De mit is jelent a “teljeskörű”, hiszen ez relatív? Esetünkben azt, hogy egy brand arculatának a megtervezésétől, a weboldal elkészítésén át az online marketing és hirdetési megoldásokig mindent el tudunk végezni, amire Ügyfeleinknek szükségük lehet egy sikeres piaci és online jelenlét kiépítéséhez és fenntartásához.

Hisszük, hogy terméke, üzlete, szolgáltatása vagy üzenete méltó arra, hogy érdekes és átgondolt tartalom formájában, vizuálisan is igényesen jelenjen meg!

0
Ekkor kezdődött a Monogramma sztori. Az alapítás után, a 2000-es években az ügynökség elérte, hogy Magyarország egyik vezető reklámtervezőjeként tekintsenek rá. Ebben a közel 15 éves időszakban a hangsúly kreatív anyagok és reklámok tervezésére és és gyártására helyeződött. A katalógusok, brossúrák, logók kora...
2003
Egy tulajdonosváltást követően bővült a tevékenységi kör: előtérbe került a honlapkészítés, a keresőoptimalizálás és az online marketing. Ez annak tudható be, hogy a hangsúly egyre inkább eltolódott: kezdett elengedhetetlenné válni az online jelenlét és jobban működni az offline technikáknál az online reklám.
2016
Az alkotói szabadságát követően teljesen megújulva tért vissza a Monogramma! Olyan szolgáltatásokat indítottunk el, mint a reputációmenedzsment vagy a Ranking Mastermind online marketing megoldás. Mindezek mellett azonban megmaradt a grafikai vonal és továbbra is foglalkozunk reklámajándékokkal! Elértük, hogy teljeskörű szolgáltatást tudjunk nyújtani Ügyfeleink részére!
Innovatív
csapat
Egyedi és személyre
szabott megoldások,
kreatív ötletek,
lendületesség, friss
és fiatalos szemlélet.
Közvillszer Kft. honlapjának megjelenítése iMac computeren.
Érthető
kommunikáció

A különböző
szaknyelvek használata
nélküli, érthető
kommunikációban
hiszünk.