Scroll Top

Arculattervezés

Kreatív arculattervezés, arculatfrissítés, megvalósítás

A Monogramma arculattervezési szolgáltatásai komplex megoldásaink részeként hivatottak segíteni mindazokat, akiknek valamilyen grafikai jellegű munkára van szüksége. Hiszen manapság nem elegendő a szakmai tapasztalat és a megkérdőjelezhetetlen hozzáértés, törődni kell a megjelenéssel és a népszerűsítéssel is.

Az arculattervezés alapját pedig az arculati elemek jelentik. Ez lehet logó, névjegy vagy különböző szórólapok, katalógusok és egyéb kreatív anyagok. Hogyha ezek vizuálisan megfelelőek, igényes megjelenésűek, akkor ez számszerű eredménynövekedést is hozhat egy vállalkozás számára.

Egy kép többet mond ezer szónál!

Egy jó arculat…

Objektív

Mindenkinek elnyeri az elismerését – nem pedig szubjektíven szép.

Egyedi

Pozitív első benyomást kelt és könnyen azonosítható.

Időtálló

Senki nem szeretné 4-5 évente frissíteni az arculatát.

Tükör

Valós képet ad a termékről és a gyártójáról.

Célunk, hogy objektíven jó designokat alkossunk és megteremtsük a tökéletes összhangot az arculati elemeken belül és azok között. Ezek pedig hozzájárulnak az Ön sikeréhez, versenyképességének növekedéséhez.

A grafikai megoldások mellett teljeskörű nyomdai gyártást is vállalunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező nyomdai partnerünk számára nem jelent problémát az egyedi igények alapján történő gyártás sem.

Magas minőségű alapanyagok
Rövid határidők
Legyen szó bármilyen kreatív ötletről, megvalósítjuk!
0
év
tapasztalat

Referenciáink

Szolgáltatásaink

Logótervezés

Az arculat alapja a logó. Fontos, hogy tükrözze a vállalkozás valódi arcát és emblematikus legyen – könnyen felismerhető és összetéveszthetetlen.

Névjegykártya

Egy jó névjegykártya tökéletesen illeszkedik az arculatba. Fontos a megjelenés, ugyanis az első benyomás meghatározó egy egyeztetés során!

Szórólap

Az örökzöld, klasszikus offline marketing eszköz. Célunk olyan szórólapokat készíteni, amik nem a kukában végzik, hanem továbbadják őket – mert ötletesek.

Rollup

Szerkezetkész rollupok grafikai tervezéssel. Látványos design, informatív tartalom és precíz kivitelezés – szólítsa meg leendő partnereit és ügyfeleit!

Brossúra, prospektus, katalógus

1-2 oldalas brossúráktól egészen a több száz oldalas katalógusokig. Keltse fel az érdeklődést átgondolt, látványos és informatív kiadványokkal!

Molinó, rendezvényarculat

Molinók tervezése és gyártása, továbbá kiállítók teljeskörű ellátása rendezvényeken az összes szükséges offline és digitális reklámanyaggal.

Csomagolás

Termékek csomagolásának, címkéinek grafikai tervezése és nyomdai gyártása. Hisszük, hogy a design nagyban segítheti az eladásokat!

További információkért kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a gombra kattintva vagy a megadott elérhetőségeink egyikén. Készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában!