Szórólap

A klasszikus, mondhatni örökzöld hirdetési megoldás, ami nem hiányozhat termékbemutatókról, promóciókról és kitelepülésekről.

Egy ötletes és igényesen látványos szórólap költséghatékonyan segítheti az értékesítések számának növekedését. A siker egyetlen kulcsa, hogy felkeltsük vele az érdeklődést. Azaz ne akarjon szabadulni tőle a potenciális olvasó. Grafikusaink pontosan ezt tartják szem előtt a kreatív tervezés során. Célunk olyan szórólapokat készíteni, amelyek képesek értéket teremteni és valós képet mutatni a tartalomról.

Legyen szó egyoldalas, kétoldalas, vagy akár hat oldalas, hajtogatható szórólapról, számunkra a nyomdai munka sem jelent akadályt! Többféle papírra, bármilyen méretben, akár több tízezres nagyságrendben is ki tudjuk nyomtatni azt, amit Ön a grafikusainkkal megálmodott!

Hitvallásunk, hogy olyan szórólapokat készítsünk, amiket mi magunk is szívesen elfogadnánk, esetleg barátainknak továbbadnánk.

További információkért és árajánlatért keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén, vagy a gombra kattintva. Készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában!