IT tanácsadás

Informatikával foglalkozó csapatként hisszük, hogy az IT nagyban megkönnyíti a hétköznapi életet és számos terhet vesz le az ember válláról. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy ez nem mindig és nem mindenki számára igaz. A nem megfelelő megoldások és rendszerek nem hatékonyabbá, hanem lassabbá teszik a munkát. Egy rossz honlap vagy webshop pedig nem növeli, hanem csökkenti a forgalmat.

Tematizált tanácsadásaink célja, hogy segítsünk elindulni Ügyfeleinknek egy-egy témában és segítsük az IT döntéshozatalt. További célunk jobbá tenni már meglévő és működő rendszereket. Azért, hogy az infokommunikációs rendszerek Önnel és Önért legyenek, semmiképpen sem fordítva!

Honlap és webshop tanácsadás

Honlapot vagy webshopot szeretne indítani, de nem tudja, hogy mi szükséges hozzá, hogyan kezdjen a feladatnak? Megválaszoljuk a kérdéseit, segítünk a megfelelő technológia kiválasztásában, elmagyarázzuk lépésről-lépésre a honlap-és webshopkészítés folyamatát és Önnel közösen ötletelünk. Amennyiben a tanácsadás után megbíz minket honlapkészítéssel, abban az esetben a konzultáció díját elengedjük!

Honlap és webshop audit

Megnézetné weblapját vagy online üzletét egy külsős szakértői csapattal? Esetleg fejlesztené, vagy felújítaná az oldalt, de nem tudja, hogy hogyan fogjon bele? Vagy van már koncepciója, de nem talál választ a felmerülő kérdéseire? Netán kételkedik honlapjának hatékonyságában? Részletesen átvizsgáljuk weboldalát és jelentést készítünk az alábbi szempontok szerint:

  • Megjelenés, design, felhasználói élmény. Mennyire felhasználóbarát az oldal?
  • Reszponzivitás ellenőrzése, tesztelése.
  • Arculat érvényesülése (amennyiben van).
  • Tartalmak és funkciók ellenőrzése, tesztelése (különböző böngészőkben).
  • Weboldal gyorsaságának szoftveres mérése.
  • Keresőoptimalizálás vizsgálata.
  • Kulcsszókeresés és keresési találatok között elért eredmények áttekintése.
  • Látogatói statisztikák, konverzió.
  • Fejlesztési és optimalizálási lehetőségek keresése.

Online reputáció audit

Az online reputáció audit a reputációmenedzsment szolgáltatásunk alapja, első lépése. A vizsgálat során kiderül, hogy mit mond egy-egy brandről (legyen az az Ön neve, azaz személyes márkája, vagy vállalkozásának neve) az internet, milyen keresési találatokat kapunk. Ezek ugyanis nagyban befolyásolhatják az Ön üzleti eredményeit. A pozitív megítélés nagy segítség, a negatív reputáció azonban óriási hátrány. Az eredményt kiértékeljük és elmagyarázzuk, továbbá javaslatot teszünk az esetleges beavatkozásra.

A reputációmenedzsmentről és az online reputáció vizsgálatáról további információkat a reputációmenedzsment szolgáltatás aloldalán talál.

Rendszerellenőrzés és üzemeltetés

Segítséget nyújtunk meglévő rendszerek üzemeltetésével, beállításaival kapcsolatban. Vizsgáljuk ezek működését, funkcionalitását, hatékonyságát. Megválaszoljuk kérdéseit és javaslatot teszünk esetleges fejlesztésekre. Támogatjuk Önt az informatikai megoldásokkal kapcsolatos döntéshozatalban.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben úgy érzi, hogy az informatika nem segíti, hanem hátráltatja Önt a hatékony munkavégzésben.

Biztonság, védelem és hatékonyság

Napjainkban egyre inkább hangsúlyossá válik az IT biztonság és az adatvédelem. Ellenőrizzük egy-egy rendszer biztonságát (webes applikációktól kezdve egészen a bonyolultabb szoftverekig), teszteljük a sebezhetőségét és javaslatot teszünk az esetleges hibák kijavítására. Többéves tapasztalattal rendelkezünk etikus hackelésben és különböző szoftverek biztonságosabbá tételében.

Továbbá keressük az úgynevezett bugokat (különböző hibák a működésben), összegzést készítünk és igény esetén megoldjuk a problémákat.

Készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában! Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a gombra kattintva vagy a megadott elérhetőségeink egyikén, amennyiben kérdése van, illetve ajánlatot szeretne kérni.