Scroll Top

Brossúra, prospektus, katalógus

Legyen szó termékkatalógusról, bemutatkozó brossúráról vagy termék, illetve szolgáltatás ismertetőről, egy megfelelően elkészített kiadvánnyal felkelhető az érdeklődés. A különböző megjelenések tervezésekor mindezt figyelembe véve, a konverzió növelésének céljából alkotunk. Hisszük, hogy egy jó kiadványt élvezetesebb kézbe fogni, mint digitálisan átgörgetni rajta.

Hogyan történik a tervezés?

1
Konzultáció

Megismerjük az elképzeléseit és együtt ötletelünk, hogy pontos képet kapjunk a projektről.

Ennek az eredménye egy brief, ami pontosan összegzi a specifikációkat.

2
Tervezés

A kreatív munka, melynek során a briefet alapul véve minden részletre kiterjedően megtervezzük a kiadványt.

Az eredmény egy terv, ami digitálisan már láttatja a megjelenést.

3
Módosító kör

Önnek lehetősége van módosításokat kérni, melyek alapján tökéletesítjük a designt.

Elkészül a végleges, nyomdakész anyag, mely továbbítható gyártásra.

4
Nyomtatás

Nyomdai partnerünk magas minőségben, gyorsan és precízen gyártja le a kiadványokat.

A projekt zárása, a kész munka szállítása és átadása.

Brossúra

A brossúra egyszerűbb, kisebb terjedelmű reklámanyag. Mondhatni, hogy egy hajtogatott szórólap, hiszen általában maximum 4-6 oldalas terjedelmű. Természetesen többféle méretben és hajtogatással is készíthető. Kiválóan alkalmazható kitelepüléseken, különböző kiállításokon és expókon.

Prospektus

A prospektus már terjedelmesebb a brossúránál, hiszen több oldalból áll, komplexebb. Ennek köszönhetően több információ is adható át, átfogóan bemutatható az adott téma. Ebbe a kategóriába leginkább a termékismertetők, cégismertetők és az éves jelentések tartoznak.

Katalógus

A katalógus a legterjedelmesebb kiadvány. Akár egy teljes termékpaletta bemutatható vele, részletes leírással és képanyaggal minden termékhez. Legyen szó akár 200-300 oldalas katalógusokról, csapatunknak nem jelent problémát se a grafikai tervezés, se a precíz nyomdai megvalósítás!

Mindhárom esetben egyedileg, az igényeknek legmegfelelőbb méretben készítjük el a kiadványt. A kötészeti kivitelezés a terjedelemtől függően választható. A nyomdai előkészítést követően pedig számos magas minőségű anyagtípus alkalmazható, melyeket kisebb példányszám esetén digitálisan, míg nagyobb példányszám esetén ofszet technológiával nyomtatunk.

Akár van koncepciója, akár nincs, grafikus csapatunk segít Önnek eligazodni a lehetőségek útvesztőjében, hogy biztosan a kívánt eredmény szülessen! Egy olyan megjelenés, ami hatékonyan reprezentálja vállalkozását, megmutatja annak valódi arcát és közvetíti üzenetét.

Referenciáink

További információkért kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén, vagy a gombra kattintva. Készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában!