Rollup

A rollupok helye megkérdőjelezhetetlen a kedvenc offline marketingeszközeink között. Hiszen segítségével úgy helyezhetünk ki molinót, hogy nem kell azt ide-oda rögzíteni. Ráadásul a tartószerkezet könnyen kezelhető, gyorsan összeállítható és relatív kis helyen is tárolható, illetve szállítható. Maga a rollup film pedig többször cserélhető, nem szükséges mindig egy újabb tartószerkezetet vásárolni.

A nagy felület előnye pedig a könnyebb figyelemfelkeltés. Akár van elképzelése a tartalmat és a látványt illetően, akár nincs, grafikusaink megtervezik az Ön üzenetéhez és vállalkozásának arculatához maximálisan illeszkedő rollupot. Továbbá nemcsak megtervezzük Önnek a kinézetet, hanem le is gyártjuk a rollupot. Így Ön a szerkezetkész megoldást akár azonnal használni tudja.

Mire figyeljünk?

  • Kapjon hangsúlyos szerepet a logó, vegyük figyelembe az arculatot!
  • A tervezéskor figyeljünk az arányokra – ne legyen túl sok a szöveg!
  • A rollup legyen színes és használjunk jó minőségű képeket!
  • A design maradjon letisztult, a szöveges részek pedig letisztultak!
  • Tartsuk szem előtt a rollup célját! Mit várunk, mit csináljon a buyer persona? Látogassa meg a weboldalunkat? Vegye fel velünk valahogy a kapcsolatot?

További információkért kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén, vagy a gombra kattintva. Készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában!