Scroll Top

Szolgáltatásaink

Webfejlesztés, Online marketing, Reputációmenedzsment & PR

Arculattervezés, Kreatív design, Nyomdai kivitelezés

Teljeskörű szolgáltatás

Szolgáltatásaink között minden megtalálható, amire szükség lehet a sikeres online jelenléthez, céges, vagy akár személyes megjelenéshez. Biztosítani tudjuk Ügyfeleink számára a kényelmet, hogy nem kell 2-3 különböző céget is megbízni, például egy honlap vagy egy katalógus készíttetésekor.

Webfejlesztés

Honlapkészítés szolgáltatás Déri Miklós plumbing iMac computeren.
Honlapkészítés

Igényes, informatív és reszponzív honlapok készítése elérhető árakon, melyek népszerűbbé és sikeresebbé tehetik Önt vagy a vállalkozását.

Webshop készítés szolgáltatás ikonja.
Webshop készítés

Modern, átlátható és bárki által könnyen kezelhető webshopok készítése, melyek képesek hatékonyan növelni üzletének forgalmát, eladásait.

Hosting szolgáltatás ikonja.
Hosting

Domain név regisztrációtól kezdve, a weboldalak tárhely szolgáltásán át, egészen a webes alkalmazásokig. Személyre szabott csomagok.

Honlap-védelem szolgáltatás ikonja.
Honlap-védelem

Egy weboldalnak nem csak látványosnak kell lennie. Fontos a biztonság és a sebesség. Felgyorsítjuk honlapját és megvédjük a támadásoktól.

SEO

Megfelelő keresőoptimalizálással javítható a találati listában való elhelyezkedés, megtöbbszörözhető a weboldal látogatottsága.

IT-tanácsadás szolgáltatás ikonja.
IT tanácsadás

Szakértő segítségre van szüksége? Belefogna egy informatikai projektbe, de nem tudja, hogyan? Segítünk a megfelelő megoldás megtalálásában!

Marketing & PR

Reputációmenedzsment

Milyen találatokat hoz fel az Ön, vagy cége nevére keresve a böngésző? Az online megítélés nagyban befolyásolja egy adott brand teljesítményét!

Online marketing

Tény, hogy manapság a vásárlások két harmada online indul! Utasítsa maga mögé a konkurenciát az interneten, a Google találati listáján!

Arculattervezés & design

Arculattervezés

Az arculat kulcsszerepet játszik a márka megítélésében, ezért kifejezetten fontos a jó design, ami képes reprezentálni a brand valódi arcát!

Logótervezés

A logó az arculat alapeleme. Tervezésekor grafikusaink elsődleges célja, hogy az elkészülő munka passzoljon a márkához, egyedien és időtállóan tükrözze értékeit.

Névjegykártya

A névjegykártya szintén fontos eleme az arculatnak – amelyhez passzolnia kell. Mi nem csupán a grafikai tervezést vállaljuk, hanem a precíz nyomdai munkát is!

Szórólap

A szórólapok még most, az online marketing korában is meghatározó hirdetési eszközök. Design és nyomtatás egy helyen – minőségi alapanyagok, akár tízezres nagyságrend!

Brossúra, prospektus, katalógus

Brossúrák, prospektusok és katalógusok grafikai tervezése és nyomdai kivitelezése.

Molinó, rendezvények arculata

Molinók készítése és rendezvényrészvétel-kampányok tervezése és lebonyolítása.

Rollup

Szerkezetkész, könnyen kezelhető, strapabíró rollupok. Grafikai tervezéssel – látványos, letisztult megjelenés. Standok, eventek remek kiegészítője.

Csomagolás

Termékcsomagolások tervezése és gyártása. A termékhez és a márkához illeszkedő design, minőségi megvalósítás – a több eladás érdekében!

Nem találja a keresett szolgáltatást vagy kérdezne tőlünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot a gombra kattintva, vagy keressen bennünket a megadott elérhetőségeink valamelyikén!