Scroll Top

Honlapkészítés

Honlapkészítés az Ön igényeire szabva

Legyen bármi is a célja online jelenlétével, segítünk azt elérni! Akár nagyobb ismertséget szeretne, akár a bevételek növelése a prioritás, minden esetben az alap egy átgondolt, innovatív honlap. Egy olyan informatív felület, ahol a tartalmak könnyen áttekinthető megjelenítésének köszönhetően potenciális ügyfelei és partnerei megismerhetik Önt vagy cégét. Egy igényes weboldallal könnyedén növelhető a versenyképesség!

Célunk minden esetben az Ön elégedettsége, a hatékony és hosszútávú együttműködés kialakítása. Szakértő csapatunk az igények felmérése után személyre szabott ajánlatot készít, majd a honlapkészítés közben is folyamatosan figyelembe veszi az Ön igényeit és érthetően megválaszolja felmerülő kérdéseit. A legjobb visszajelzés számunkra Ügyfeleink internetes sikere és az elkészült munkáink révén kapott pozitív visszajelzések és ajánlások.

 • Látványos és igényes honlapok.
 • Áttekinthető és informatív felületek – felhasználóbarát kialakítás.
 • Reszponzív design – mobilon is teljes felhasználói élmény.
 • Domain név regisztráció, hosting megoldások – teljeskörű szolgáltatás.
 • Személyre szabott csomagok.
 • Többéves tapasztalattal rendelkező csapat.
 • Versenyképes, megfizethető árak.
 • Folyamatos és érthető kommunikáció.
 • Honlapkészítés akár egy hét alatt!

A honlapkészítés folyamata

+
Opcionálisan (abban az esetben, ha ez még nem történt meg) regisztráljuk az Ön által választott domain nevet (például www.cegnev.hu). Lehetőség van hozzánk történő domain átregisztrációra is, amennyiben azt szeretné, hogy mi kezeljük a domaint.
1
Megkeresését követően felmérjük igényeit és konzultálunk Önnel. Az információk birtokában díjmentesen személyre szabott ajánlatot készítünk, a megkereséstől számított 48 órán belül.
2
Pontos tervezést követően megkezdődhet a honlapkészítés. A fejlesztés során folyamatosan tájékoztatjuk Önt a projektről, felmerülő kérdéseit pedig készséggel megválaszoljuk.
3
Teszteljük az elkészült weboldal működését és telepítjük a szükséges bővítményeket (keresőoptimalizálási, látogatottságmérési, biztonsági pluginok és egyedi igények kielégítése).
+
Opcionálisan elvégezzük honlapjának keresőoptimalizálását a megfelelő keresőmotorbeli (például Google) megjelenés érdekében.
4
Átadjuk elkészült honlapját és ismertetjük a szükséges tudnivalókat. WordPress weboldal esetén díjmentesen oktatást tartunk, ahol elmagyarázzuk az oldal szerkesztésének alapjait.
+
Opcionálisan tárhelyet biztosítunk a weblap számára. Bővebb információkért, kérjük, hogy keresse fel a hosting szolgáltatás aloldalát.
5
Utógondozás – a későbbiekben készséggel állunk rendelkezésre további ötletei megvalósításában! Igény esetén pedig informatikai támogatást nyújtunk, biztosítjuk a folyamatos és hibamentes működést.

Honlapkészítési megoldások

WORDPRESS WEBOLDALAK

A WordPress keretrendszer alkalmazása egyre elterjedtebb az interneten. Jelenleg több, mint 450 millió WordPress honlap létezik, ez a világháló weboldalainak körülbelül negyedét teszi ki.

A WordPress legfőbb előnye a könnyű szerkeszthetőség és a költséghatékonyság. Használatával komplex középvállalati oldalakat is készíthetünk, az esetek nagy részében nem indokolt a jóval több ideig tartó és költségesebb egyedi fejlesztés. Több bővítményt is készítettünk már WordPress-re, melyekkel maximalizálható a személyre szabhatóság.

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ WEBOLDALAK

Az egyedi fejlesztésű weboldalakat azoknak ajánljuk, akik saját modulokat szeretnének fejleszteni honlapjukhoz. Ez olyan speciális eseteket jelent, melyekben a WordPress bővítmények nem bizonyulnak elegendőnek. Főként nagyvállalatok számára javasolt az egyedi megoldások választása.

Természetesen egyedi fejlesztés esetén is modern és reszponzív honlapokat készítünk, a következő programozási nyelvek használatával:

 • kliens oldal: HTML5, React;
 • szerver oldal: PHP, Node.js; Sails.js.

Gyakran ismételt kérdések

Déri Miklós weboldala iPhone készüléken.

Egy weboldal elkészítésének ideje több dologtól is függ. Befolyásolja a megjeleníteni kívánt tartalom mennyisége (onepager vagy többoldalas weblap), az igényelt funkciók és azok bonyolultsága, összetettsége is. Általánosságban azonban elmondható, hogy a WordPress honlapok elkészítési ideje 2 hét. Egyedi fejlesztés esetén pedig ennek a duplájával kell kalkulálni, körülbelül 4-5 héttel.

Amennyiben azonban rendelkezésre áll a teljes tartalom és fontos a gyorsaság, abban az esetben akár 1 hét alatt elkészítjük weboldalát. Kérjük, ezt jelezze felénk ajánlatkéréskor!

Onepager honlapról akkor beszélünk, hogyha a teljes tartalom a főoldalon kerül megjelenítésre. Nincsenek aloldalak, az egyetlen oldal maga a főoldal. Előnye, hogy a tartalom az olvasó számára könnyen, gyorsan befogadható, nem kell keresgélni. Abban az esetben érdemes alkalmazni, hogyha nem rendelkezünk túl sok tartalommal és a megjelenítendő információk könnyen összekapcsolhatóak.

Többoldalas elrendezés alatt a hagyományos weboldal kialakítást értjük. A legfontosabb információk, egyfajta tartalmi ízelítő a főoldalon látható, a további tartalmak (például bemutatkozás, szolgáltatások, termékek leírásai) pedig aloldalakon kerülnek megjelenítésre. A többoldalas honlapok előnye, hogy könnyebben keresőoptimalizálhatóak (kulcsszóspecifikus aloldalakkal).

Egy megfelelő honlappal elérhetünk új ügyfeleket, leendő partnereket. Továbbá folyamatosan informálhatjuk már meglévő ügyfeleinket, követőinket (fenntartva ezzel érdeklődésüket). Egy friss kutatás szerint az emberek 81%-a online keres, amennyiben vásárolni szeretne valamit, vagy igénybe venne valamilyen szolgáltatást.

De mit értünk jó weboldal alatt? Áttekinthető, igényes, reszponzív és látványosan informatív oldalakat. Az internet felhasználóinak több, mint a fele nem tér vissza egy weboldalra, hogyha azon nem volt elégedett a felhasználói élménnyel!

A reszponzív honlap azt jelenti, hogy az eszközhöz igazodik a weboldal. A felhasználói élmény semmilyen eszközön sem csökken. Ennek fontosságát támasztja alá egy 2020-as felmérés, mely szerint a felhasználók 80%-a gondolja azt, hogy egy weblap mobilos verziójának ugyanannyira jónak kell lennie, mint az asztali gépen, laptopon elérhetőnek. Napjainkra a hangsúly egyre inkább a mobileszközökre helyeződik. Továbbá a reszponzív oldalak jobb helyezést érnek el a keresési találatok között.

Ez egy komplex kérdés, ugyanis számos weboldaltípus létezik: WordPress vagy egyedi fejlesztés, személyes vagy céges onepager honlap, többoldalas portfólió weblap, esetleg blog.

Cégünk minden esetben az Ön igényeire szabott ajánlatot készít a megkereséstől számított 48 órán belül. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legjobb megoldást javasoljuk és azt részletesen bemutassuk, elmagyarázzuk Önnek.

Az ingyenes weblapkészítő megoldások használata felesleges idővesztegetés. Ezek ugyanis a legtöbbször lekorlátozott weboldalak, amelyek személyre szabhatósága és funkciói (keresőoptimalizálás, egyéb bővítmények) erősen behatároltak. Továbbá bizonyos konstrukcióknál elhelyezhetnek hirdetéseket az oldalunkon.

A fizetős kiegészítő opciókkal, a domain árával és az üzemeltetés költségével pedig már nem beszélhetünk ingyenes honlapról. A legtöbb esetben elkerülhetetlen a professzionális honlapkészítés.

Igen, készítünk webáruházakat is. Sőt, már meglévő honlapokhoz is lehet webshopot csinálni. Kérjük, hogy további információkért látogassa meg a szolgáltatás aloldalát, ide kattintva.

Kérjük, hogy kapcsolatfelvételhez és ajánlatkéréshez kattintson a gombra, vagy keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén. Készséggel állunk rendelkezésre esetleges kérdései megválaszolásában!

Webáruház tervezése esetén javasoljuk, hogy látogassa meg a webshopokra vonatkozó aloldalunkat!