Online marketing

Monogramma Ranking Mastermind

Reklámozna az interneten, de nem tudja hogyan induljon el? Esetleg költ online marketingre, de az nem hozza a kívánt eredményt? Az egyedülálló Ranking Mastermind megoldásunk segítségével segítünk Önnek megelőzni a konkurenciáját a Google-ben!

Legyen Ön az első helyezett!

Egy ötletes és látványos honlap vagy webáruház mit sem ér akkor, hogyha nem jelenik meg az adott kulcsszóra az első keresési találati oldalon! Hogy miért?

 • Mert egy friss statisztika szerint az interneten böngészőknek mindössze körülbelül a huszada lapoz tovább a második oldalra!
 • A direkt látogatók (akik célzottan az Ön weboldalára keresnek, vagy linkről érik el az oldalt) csak kevés esetben jelentenek relatív elegendő forgalmat – amit szintén tovább lehet növelni.

A Ranking Mastermind lényege, hogy keretében a keresőoptimalizálást követően speciális beállításokat végzünk és algoritmusokkal organikusan rangsor-javítjuk weboldalát. Ennek eredménye az adott kulcsszóra fokozatosan javuló Google rangsorbeli helyezés lesz, az eredmények körülbelül a kezdéstől számított egy hónapon belül kezdenek el látszódni. A szintentartás érdekében célszerű a speciális algoritmusokat folyamatosan futtatni.

A havidíjas megoldás költséghatékonyabb és eredményesebb a Google Ads PPC (azaz pay-per-click) kampány szolgáltatásánál.

Pay-per-click kampány: a hirdető minden, a hirdetésen keresztül a weboldalra érkező látogató után fizet. A klikkenkénti árazás függ az adott kulcsszó havi keresésszámától és a találatok közötti versenytől.

 • Az Ads ugyanis megjelöli a hirdetéseket – ezekre mindössze körülbelül minden 100 emberből 10 kattint rá.
 • A Google click alapú árazása nagyobb kulcsszavak (nagyobb havi keresésszám és verseny) esetén nagyon magas lehet.

Beszéljenek a számok…

0
%
Az internet felhasználóinak ekkora része megy tovább a második oldalra.
0
%
Az emberek maximum ekkora százaléka kattint megjelölt hirdetésre.

Mire építhető a szolgáltatás?

 • A kiindulási pont minden esetben egy megfelelő honlap vagy webshop.
 • Ezt követi egy részletes kulcsszóelemzés és a seo célok meghatározása – amennyiben a weboldal már keresőoptimalizált, abban az esetben elvégzünk egy seo auditot.
 • A körülmények ismeretében jön a keresőoptimalizálás, melynek lényege ezekben az esetekben, hogy a Google első 10 oldalán mindenképpen jelenjünk meg az adott kulcsszavakra, hiszen ez mutatja, hogy megfelelőek a beállítások. Természetesen, hogyha már ennél előrébb tart, az gyorsítja a folyamatot.
 • Végül, hogyha minden feltétel adott, akkor végezhető Ranking Mastermind optimalizálás, rangsorjavítás.

Miért a Monogramma?

 • Mert a Ranking Mastermind szolgáltatás egyedül nálunk érhető el.
 • Mert nálunk minden megtalálható, ami a szükséges a sikeres online jelenléthez és a stílusos márkamegjelenítéshez, arculattervezéstől a honlapkészítésen át a keresőoptimalizálásig.
 • Teljeskörű projektkontroll – folyamatosan tájékoztatjuk az eredményekről, minden hónap végén kimutatást készítünk.

Kiknek ajánljuk a szolgáltatást? Azoknak, akik szeretnének előrébb kerülni a Google keresőben, megkerülve az ördögi kört, ami szerint előrébb kerülni csak organikus látogatókkal lehet, akik azonban nem találnak rá a weboldalra.

Bővebben:

 • Akik Google Ads-et használnak, de nem elégedettek az eredménnyel és növelnék forgalmukat úgy, hogy mindeközben a kiadásaikat is csökkentik.
 • Akik optimalizálnák az online marketing kiadásaikat.
 • Akik egy hatékony online marketing megoldást keresnek.

További információkért kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba az alábbi gombra kattintva, vagy a megadott elérhetőségeink egyikén. Készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában!