Scroll Top

Webfejlesztő

Otthonosan mozogsz WordPress alapú weboldalak adminjában? Nem okoz gondot az egyedi kérések megvalósítása sem és nem ijedsz meg attól, hogyha bele kell nyúlni egy honlap kódjába? Dolgoztál már webshop projekten WooCommerce-ben és Shopify-ban? Lenne időd és kedved izgalmas projektekben részt venni? Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor köztünk a helyed, részmunkaidős webfejlesztőt keresünk!

Projekt alapú együttműködés
Heti kb. 10-15 órával tudsz kalkulálni

Hibrid munkavégzés
Sok home-office lehetőség, iroda Budapesten

Azonnali munkakezdés
Új, betöltésre váró pozíció

Kreatív munka
Gondolkodj velünk és legyen érzéked a jó weboldal megjelenéshez

Nálunk izgalmas webes projekteken dolgozhatsz, miközben a kreativitásodat sem kell a fiókban pihentetned. A honlapfejlesztés teljes folyamatában részt vehetsz a designtervek kialakításától az utolsó simításokig. Figyelembe vesszük a fejlesztés során az ötleteket, és beépítjük őket a weboldalba.

De mit is kell tudni rólunk? Az eltelt 20 év alatt számos érdekes projekten volt lehetőségünk dolgozni a marketing minden területén. Legyen szó webfejlesztésről, reklámanyagok tervezéséről- és gyártásáról vagy operatív marketingfeladatokról, Ügyfeleink számíthatnak ránk. Dolgoztunk már a Dentsply Sirona, a Volvo Hungária és a Clearwater részére is. Mi látjuk el a tőzsdén jegyzett NAVIGATOR Csoport marketingtámogatását, valamint ügynökségként gyakran segítjük a magyar prémium tollmárkát, az Etelburgot.

Mik lennének a feladataid?
 • Weboldalak készítése WordPress rendszerben
 • Weboldalak adminisztrálása, a tartalmak frissítése, feltöltése
 • Weboldalak reszponzivitási problémáinak kezelése
 • Webshopok készítése Shopify vagy WooCommerce használatával
 • Webshopok adminolása, bővítmények konfigurálása, egyedi igények implementálása
 • Részvétel a weboldalak tervezésében, ötletelésben
Mit várunk Tőled?
 • Precizitás, igényes munkavégzés
 • WordPress, WooCommerce, Shopify magabiztos ismerete
 • HTML és CSS középhaladó ismerete
 • Kreativitás, önállóság, can do attitűd
 • Felelősségteljes munkavégzés
Előnyt jelent, de nem feltétel…
 • JavaScript és/vagy PHP tudás
 • Shopify .liquid fájlok szerkesztése
 • Webhosting keretrendszerek használata (pl. Plesk, cPanel)
 • Jártasság Mailchimp hírlevelek tervezésében és kivitelezésében
 • Webdesign tapasztalat és Photoshop ismeretek
Na de mit kínálunk cserébe?

Leginkább rugalmas munkavégzést sok home-office-al, flexibilis időbeosztással. Ezen felül izgalmas projekteket és végül, de nem utolsósorban pedig segítőkész, támogató csapatot, tanulási lehetőséget.

Mit jelent nálatok a részmunkaidő és a projekt alapú munka?

A részmunkaidős, projekt alapú együttműködés azt jelentené, hogy kb. heti 10-15 órát segítesz webfejlesztési feladatokban. A projekt alap azt jelenti, hogy bizonyos esetekben ennél több, vagy ennél kevesebb időt venne igénybe a feladatellátás. Ne aggódj, sok projekten dolgozunk és több weboldalt kezelünk folyamatosan, így nem valószínű, hogy unatkoznál.

Mennyire vagytok rugalmasak az időbeosztásban?

Alapvetően rugalmasak vagyunk. A csapat jelenleg hibrid dolgozik (inkább home-office munkavégzés jellemző), így jelenleg nem gond, ha csak néha tudunk találkozni, illetve az sem akadály, ha sokszor este vagy hétvégén dolgoznál. Az elérhetőséget viszont kérjük, napközben is tudjuk telefonálni és egyeztetni a projektek kapcsán (de persze tudunk alkalmazkodni egyéb elfoglaltságaidhoz – egyetem, más részmunkaidős vagy projekt alapú állás).

Mennyi az annyi?

Igyekszünk versenyképes fizetést adni, kisebb feladatok esetén óradíjban, nagyobb projektek (például honlapkészítés) projekt alapú elszámolásban gondolkodunk.

Akkor is jelentkezhetek, ha nem budapesti vagyok?

Ha nem okoz gondot felutazni Budapestre egy esetleges személyes interjúra, illetve néha nagyobb projektek kapcsán fizikailag is velünk együtt dolgozni, akkor nyugodtan jelentkezz vidékről is!

Jelentkezz most fényképes önéletrajzoddal, referenciákkal, ha úgy érzed, hogy köztünk a helyed! Hogyha pedig bármi kérdésed lenne ne habozz, fordulj hozzánk bizalommal!